1714 - Torna la nit dels museus


 

El proper dissabte 17 de maig es celebra la 16a edició de la Nit dels Museus. Aquest any s'incorporen a la festa Arts Santa Mònica, la Fundació Francisco Godia, la Filmoteca de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau, el Castell de Montjuïc, El Born Centre Cultural, la Blueproject Foundation, l’Estudi Regomir, els edificis Harmonia i Can Riera del Museu de l’Hospitalet i els espais del MUHBA a la Fabra i Coats i a la Casa del Guarda del Park Güell.
Però per aquells que no tingueu temps de veure tot allò que us interessava, no us amoineu, a la Nit dels Museus la segueix el Dia Internacional dels Museus: portes obertes a la majoria dels museus també el diumenge 18 de maig.
Fotomòbil 2014
Amb motiu d'aquesta data es celebrarà el concurs de fotografia mòbil. Nomes cal utilitza el hashtag #bcnesmuseu per piular a Twitter la fotografia en qüestió o pujar-la a Instagram entre el dimarts 13 a les 9 h i el dimarts 20 a la mitjanit. Per poder participar al concurs, abans cal que t’inscriguis en el web www.bcn.cat/fotomobil 

Comentarios

Entradas populares de este blog

DIY - Funda hamaca babybjorn

Cuídate! El look metrosexual ¿ha muerto? Para Andrés Velencoso, sí.

Vístete! Moda para la vuelta al cole y guardería...